WORDLESS WEDNESDAY

Bismillahirrahmanirrahim...
Assalamualaikum. Hello 😊


Full of surprises,
Fairuz Aqilah.

22 comments:

  1. waa'laikumussalam... wow, dapat surprises apa tu Fairuz? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha mana ada lah... 🙈🙊❤

      Delete
    2. Amboiii, tak ngaku. Padahal hati berbunga 😏

      Delete
    3. Betullah, awakkk... Kite yang surprise orang tapi tak jadi. Bukannya kite yang kena surprise. Birthday kite lambat lagi. Hahahahaha... 😂

      Delete
  2. Ehhhhh kan syed dah pesan jangan masukkan hadiah yang syed bagi kat dalam blog ni!
    Alah malu la kalau orang tahu nanti ish.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ey ehhhh dah kenapa tetibe! Buat statement kontroversi pulak kat sini. Habislaahhh iolls kena kecam dengan peminat-peminat Cikgu Syed yang beratur tuh, adehhh... 🙊🙈🙉

      Delete
    2. hahahahahah hampeh. gambar google rupanya!

      Delete
  3. happy birthday!
    memandai je hahaha.
    dapat hadiah dari someone spesel eh 😉

    ReplyDelete
    Replies
    1. No lah, it's not my birthday. Haha..

      Delete
  4. agak-agak apalah hadiah dalam kotak yang comel tu..

    bila nak buka..

    ReplyDelete
  5. wah.. hadiah apa tu..supriseee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Surpriseeee!!! 🎉
      Nama pun surprise, so tak boleh bagitau lah kan... 😅

      Delete
  6. Beshnya dapat suprise2 nih. hoho mesti mengujakan kan :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Masalahnya iolls tak pernah pun dapat surprise nih. 😅

      Delete
  7. Satu gambar ada 1000 cerita. Kalau saya komen semua cerita yg ada kat gambar ni nanti jadi panjang. Kalau tulis tentang gambar kena jujur sebab gambar tidak membohong.

    So, saya teka hadiah from someone special.

    ReplyDelete
    Replies
    1. and someone special tu wasn't me.

      Delete
    2. Sebaliknya, saya yang memberi bukan menerima. Jadi, dah tentu sangkaan En. Adam tu meleset sama sekali. Hehe..

      Delete
    3. Shdah tentu itu bukan untuk saya. Never mind. Saya buat hadiah senduri.

      Delete

No harsh words please. Jazakumullah khairan katsiran! ♥