WISH ME BEST OF LUCK FOR FINAL EXAM

Bismillahirrahmanirrahim...
Assalamualaikum. Hello :)

Just a quick update! Sebab tengah study ni. Hehehe.. Curi masa jap, nak minta semua yang baca entry ni doakan yang terbaik untuk Fairuz Aqilah masa final exam beberapa hari je lagi ni. It's my final year, so last exam lah ni untuk diploma. Harap semuanya berjalan dengan lancar dan dapat keputusan yang bagus. InsyaAllah, amin...


Doakan tau! :)
Selamat malam.

Salam sayang,

BRACES | THIRD TIME

Bismillahirrahmanirrahim...
Assalamualaikum. Hello :)

Last Friday, 13/09/2013. It was my third time ketatkan and tukar colour band braces. Oh my God, this time masyaAllah sakit sangat! Hilang selera makan sekejap sebab tak tahan sakit. Dua hari juga lah menahan sakit. Kali ni tukar warna dark purple alternately with kuning. Unfortunately, kuning tu tak terang warnanya menyebabkan nampak tak cantik langsung. Asyik tak puas hatiii aje kalau bab tukar colour band setiap bulan. Padahal, pilih sendiri. Haihh lah Fairuz Aqilah. Sabar je lah sampai bulan depan. 

Oh ye! Dr. Hassan said "You're doing very good. Bulan depan kita tukar wire besar pulak." Yeayy! Hehehe.. Entah kenapa excited. Can't wait for my next appointment!

Akhir sekali, terima lah gambar Fairuz Aqilah pada hari kejadian. Baju dinosaur colour biru, tudung oren, braces salah pilih warna. Ha, elok sangat! 



Sekian dulu dari saya.
Assalamualaikum!